x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Encuestas

¿Nota inseguridad en las calles de Lleida?

 • 86.05%
 • No 10.98%
 • No lo sé 2.97%

Total de votos emitidos: 337


Comentarios

 • #3 pepito
  09/06/21 17:30

  A part dels patinets i deixalles, penso que hi ha molta inseguretat en alguns carrers: estrabades, atracaments, agressions, okupes, etc., la justícia hauria de ser mes seriosa. Hi han els defensors dels okupes, que poden posar-se al lloc dels okupats, a veure si uns propietaris d'una vivenda que paguen religiosament els impostos, en la major part dels casos, per una colla de "vividors", s'han de quedar al carrer i esperar la decissió judicial.

  Denunciar Responder
 • #2 Carme Masip Canela
  09/06/21 11:01

  Sobre tot per patinets i bicis per les voreres i carrers comercials.La gent gran que anem anticoagulats, una empenta i caiguda ens pot suposar una hemorragia greu, Qui sen fa responsable? No tenen matricula, ni carnet per portar aquests vehicles. A qui s¨ha de reclamar? A l´Ajuntament per no multar-los?Ja no podem caminar ni per les voreres ni pels carrers.La falta d¨educacio (vial i de l´altra) s¨ha de penalitzar d´una manera u altra.Ja hi ha hagut morts per aquesta questió que esperen...? I si protestes et contesten de males maneres i agafes un ensurt.Confio que es reguli i es multi aquest incivics .

  Denunciar Responder
 • #1 Andreu Sarramona López
  09/06/21 08:42

  Ple de deixalles, escombreries fora dels contenidors, brossa per tot arreu, indigents a dojo demanant diners. brutícia per tota la ciutat, gent amb problemes psiquiàtrics voltant pels carrers i cridant. Què més es pot desitjar?

  Denunciar Responder

Comenta el contenido

3
Últimas encuestas
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre