x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Teletreball

Actualizada 29/04/2020 a las 16:27
Teletreball

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Teletreball

SEGRE
Teletreball

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Teletreball

SEGRE

Desconec si

quan aparegui publicat aquest article encara estarem o no confinats. Com sigui, aquests dies tots hem escoltat i llegit un grapat de recomanacions per poder treballar des de casa. En realitat, el teletreball conté molts apartats vinculats a la tecnologia que donarien per un article cadascun. Per exemple, els tipus de connexió a la xarxa i als escriptoris remots. O també les plataformes de xat i videotrucades que podem fer amb els nostres equips de treballs. O, d’altra banda, les eines existents per gestionar equips i projectes. També donarien per un article sencer les recomanacions per teletreballar d’una forma que ens permeti mantenir una salut mental correcta. Avui, més que aprofundir sobre aquests temes, els donaré el que per a mi és el principal concepte a tenir en compte aquests dies: el flux de treball. Aquest flux inclou tots els aspectes descrits anteriorment i és el que ens ha de permetre treballar correctament i des de casa amb totes les eines disponibles.

Així, de forma general, els diré que aquest flux de treball els ha de garantir unes eines senzilles amb les quals tot l’equip de la seva feina conegui i hi tingui accés. Per exemple, poden decidir compartir carpetes i arxius a través del núvol amb Drive o Dropbox, mantenir xerrades amb els companys via Skype o Zoom, xerrar per temes curts via WhatsApp o xats d’empresa com Trello o Microsoft Teams. També es poden connectar als ordinadors de la seva feina gràcies a les eines d’escriptori remot del mateix Windows. Les eines no se les acabaran, però és clau mantenir un ordre i utilitzar-ne una de sola de cada aspecte que coneguin a la perfecció per tal de, com els deia, garantir una bona salut i ordre mental. Amb aquestes recomanacions podran crear i treballar des de casa i comunicar-se amb els seus equips de treball. Recordin, per finalitzar, que sovint a les empreses on treballen tenen accés a una xarxa d’internet d’alta velocitat que a vegades poden no tenir a casa, de manera que també és important saber que a vegades no podran arribar a realitzar algunes tasques que fins ara podien fer amb uns pocs segons.

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre