x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

El meu Carnestoltes 2020

de 102

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

D'indi, pirata, lleó...ja és carnestoltes!

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Hi col·labora

Plusfresc

Com participar-hi
Envia'ns fotos de la teva disfressa o de la teva carrossa d'aquest any a cercle@segre.com, a Segre c/del Riu, 6 de Lleida o puja-les directament a la web. Imprescindible incloure el teu nom, cognoms, adreça i telèfon i una breu descripció de la imatge.

Termini
Tens temps fins al 20 de març. Hi haurà tres guanyadors que es donaran a conèixer el dimarts 24 de març a la web i a Twitter i Facebook de Cercle.

Premis
Hi haurà tres premis que consisteixen en:
- 1er premi: xec regal de 150€
- 2on premi: xec regal de 100€
- 3er premi: xec regal de 50€
Tots ells per comprar a PlusFresc (a gaudir en una sola compra i fins al 30 d'abril de 2020).

Guanyadors

1er premi => Eloi Balletbó Guixés
2on premi => Àuria Samarra Cases
3er premi => Ester Pla Fauria
 

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.comDiari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre