x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

Gossos, gats, canaris, conills,...presenta'ns a la teva mascota!

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Hi col·laboren

SNO Mont Romies

 

V3

 

Com participar-hi
Presenta'ns la teva mascota enviant-nos una foto a cercle@segre.com, a Segre c/del Riu, 6 de Lleida o pujant-la directament a la web. Imprescindible incloure el nom i una breu descripció de la mascota i el nom, cognoms, adreça i telèfon del propietari o propietària.

Termini
Tens temps fins al 30 d'abril de 2021. Hi haurà quatre guanyadors que es donaran a conèixer el dimarts 4 de maig de 2021 a la web i a Twitter i Facebook de Cercle.

Premis
Hi haurà quatre premis que consisteixen en:
- Una estada d'una nit per a dos persones + la mascota a l'Hotel SNÖ Mont Romies de Salardú (Vall d'Aran). Inclou dormir i esmorzar.
- Tres lots de productes + sessions de perruqueria (si són gat o gos) gentilesa de V3 Equip Veterinari.

 

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.comDiari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre