x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

Les meues vacances - 2021

de 168

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

14a edició del concurs de fotos de vacances d'estiu

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Amb el patrocini de:

Campings de Lleida

 

 

dormir lleida

 

 

gastronomia lleida

Hostaleria


Temàtica
A casa, a la muntanya, a l'estranger...ensenya'ns com passes les teues vacances d'aquest estiu 2021. Es valorarà especialment l'originalitat i la creativitat.
Segre es reserva el dret de vetar qualsevol foto que contingui imatges ofensives per a persones o institucions i que pugui produir danys a tercers.

Qui pot participar-hi
Concurs obert a la participació de tothom sense límit d'edat. Els menors de 18 anys, hauran de presentar una autorització paterna, materna o del representant legal.

Com han de ser les fotografies
Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies*, que han de ser obra de l'autor/a, han de tenir caràcter inèdit, han de correspondre a un viatge/sortida feta durant el 2021 i no haver estat premiades en altres concursos.
Les fotografies es presentaran en format .jpg i han de tenir una dimensió mínima, pel costat més llarg, de 30 cm (equivalents a 3.543 píxels) i una resolució de 300 dpi per a la seva publicació en suport imprès. 
* L'organització es reserva el dret de publicar una selecció de les més originals i creatives.

Presentació i termini 
Les fotografies s'han d'enviar al correu cercle@segre.com, per correu postal a Segre c/del Riu 6, 25007 de Lleida o pujar-les directament al formulari del web. L'autor ha de fer constar el seu nom, cognoms, adreça, telèfon i una breu descripció de la imatge. Qualsevol fotografia que no estigui degudament indetificada serà considerada nul·la. 
Teniu temps fins al diumenge, 12 de setembre. Els noms dels guanyadors es publicaran el dimarts 14 de setembre, a la web i al Twitter i Facebook de Cercle.

Premis
Hi haurà tres premis gentilesa de Campings de Lleida·Pirineus i de la Federació d'Hostaleria de Lleida que consisteixen en:

 • Primer premi: Estada de cinc dies en un bungalou de Campings de Lleida · Pirineus.
  Inclou l'estada de cinc dies per a dues persones en un bungalou de Campings de Lleida·Pirineus, a confirmar en el moment de la reserva i a gaudir durant l'any 2021.
  Guanyadora => Silvia Sabaté Balagueró (Bellvís)
   
 • Segon premi: Escapada de dues nits en un hotel d'Hostaleria de Lleida.
  Inclou l'estada de dos nits per a dues persones en règim d'allotjament i esmorzar en un hotel d'Hostaleria de Lleida, a confirmar en el moment de la reserva i a gaudir durant l'any 2021.
  Guanyadora =>  Silvia Haro Pérez (Lleida)
   
 • Tercer premi: Dinar o sopar en un restaurant d'Hostaleria de Lleida
  Inclou el dinar o el sopar per a dues persones en un dels restaurant d'Hostaleria de Lleida, a confirmar en el moment de la reserva i a gaudir durant l'any 2021.
  Guanyador => Salvador Gili Mariné (Lleida)


Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer el tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre