x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

El meu Nadal - 2021

de 23

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

Dibuixa'ns com imagines el teu Nadal.

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Amb la col·laboració de:
logo Salou

Com participar-hi
Fes un dibuix nadalenc i envia’ns-el a cercle@segre.com, a Segre c/del Riu, 6 · 25007 de Lleida o puja'l directament aquí.
La tècnica emprada pot ser la que es vulgui (llapissos, rotuladors,...) i el format Din-A4.
En el correu electrònic, en el revers del dibuix o en el formulari d'enviament s’indicarà: el nom de l’autor, l’edat, el títol, el número de telèfon de contacte, l’email i població.

Categories: poden participar tots els nens i nenes de 3 a 10 anys. Hi haurà dos categories:
a) de 3 a 6 anys
b) de 7 a 10 anys

Termini
Tens temps fins al 21 de desembre. Els noms dels guanyadors es publicaran el 22 de desembre a la web i al Twitter i Facebook de Cercle.

Premis: hi haurà un premi per a cada categoria que consistirà en entrades per al guanyador i família (2 adults + 2 nens) per viure el Nadal a PortAventura Park. Entrades vàlides fins al diumenge, 9 de gener de 2022 inclòs. 

Guanyadors
a) Arnau Balsells Carrillo (4 anys)
b) Irina Silva Marsà (10 anys)

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre