x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

La meua mona, 2022

de 36

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

Ous, conills, personatges de conte, dibuixos animats,... Dibuixa'ns com vols que sigui la teva mona!

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Amb el patrocini de:

Tugues
Com participar-hi

Fes un dibuix de com t'agradaria que fos la teua mona i envia’ns-el a cercle@segre.com, a Segre c/del Riu, 6 · 25007 de Lleida o puja'l directament aquí.
La tècnica emprada pot ser la que es vulgui (llapissos, rotuladors,...) i el format Din-A4.
En el revers del dibuix o en l’email s’indicarà el nom de l’autor, l’edat, el títol, un número de telèfon dels pares, l’email de contacte i població.

Categories: poden participar tots els nens i nenes de 3 a 12 anys.
a) de 3 a 6 anys
b) de 7 a 12 anys

Termini
Tens temps fins a l'11 d'abril. Els noms dels guanyadors es publicaran el dimarts 12 d'abril a la web i al Twitter i Facebook de Cercle.

Premis: hi haurà un premi per a cada categoria gentilesa de Pastisseria Tugues que consistirà en:

categoria a) una mona artesanal amb figureta de xocolata.
categoria b) una mona artesanal amb figureta de xocolata. 

Guanyadors:
Categoria a) Leo Lladós Cuenca de Lleida
Categoria b) Júlia Limia López de Gimenells

 

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes les seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U. 


 

 
Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre