x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

El riu i jo

de 22

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

Envia'ns fotos en contacte amb el teu riu: passejant-hi a la vora, nedant-hi, practicant esports d'aventura...

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Hi col·labora:
 

rocroi


Com participar-hi
Envia'ns una foto en contacte amb el teu riu a cercle@segre.com, al carrer del Riu 6 o puja-les directament aquí. Adjunta-hi les teves dades personals: nom i cognoms, adreça, telèfon i una breu descripció de la imatge (qui apareix a la foto, on esteu, de quin riu es tracta,...).

Termini
Tens temps fins al 3 de juliol. El nom del guanyador/a es publicarà el dilluns 4 de juliol a la web i al Twitter i Facebook de Cercle.

Premi
Hi haurà un premi que consistirà en una baixada en ràfting per al guanyador/a i tres acompanyants (màxim 4 adults) pel riu Noguera Pallaresa amb RocRoi (tram de Llavorsí a Rialp de 14 km) i a gaudir durant la temporada 2022*.
* fins al 15 d'octubre de 2022 i segons disponibilitat. No vàlid de l'1 al 20 d'agost.

Guanyadora
Eva Antas
 

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes les seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre