x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

Festival Esbaiola't, quinze anys

de 10

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

Felicitem amb dibuixos al Festival de Teatre de les Valls d'Àneu

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Hi col·labora:

Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu

Valls Aneu

Com participar-hi
Si tens fins a dotze anys, fes un dibuix felicitant l'aniversari al Festival Esbaiola't i envia'l a cercle@segre.com o puja'l directament a la web tot adjuntant-hi les teves dades personals: nom i cognoms, edat, nom i cognoms del pare/mare, adreça, telèfon i una breu descripció del dibuix.

Termini
Tens temps fins al 5 de juliol. El nom del guanyador/a es publicarà el dimecres 6 de juliol al web, al Twitter i Facebook de Cercle.

Premi
El premi consisteix en una estada al Pallars Sobirà per al guanyador i família. Inclou l'estada d'una nit (a concretar) en un apartament/hotel durant els dies del festival, del 14 al 17 de juliol de 2022, i l'accés a un espectacle per dia del Festival Esbaiola't gratis (no inclou els tallers).
Amb la col·laboració d'Esbaiola't i el Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu.Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre