x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

Tocats del bolet 2022

de 99

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

Ceps, rovellons, fredolics...envia'ns fotos de la teua excursió al bosc

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Amb la col·laboració de:

pleta_ok

Com participar
Ves a buscar bolets i envia’ns fotos de la teua excursió i de la teua cistella a cercle@segre.com o al C / del Riu, 6 de Lleida. També pots pujar-les directament aquí. Adjunta les teues dades personals: nom, adreça, telèfon i DNI i una breu descripció de la imatge (quan hi heu anat, on, qui apareix a la foto...).

Termini
Tens temps fins al 25 de novembre. El nom del guanyador/a es publicarà el 29 de novembre al web i també a Twitter i Facebook de Cercle.

Premi
Una estada a l'Hotel La Pleta by Rafael Hoteles. Estada d'una nit per a dos persones i en règim de mitja pensió que inclou l’allotjament, l’esmorzar i el sopar. El premi s’haurà de consumir tot d’una vegada i, com a màxim, el 31 de març de 2023. Estada vàlida només de dilluns a dijous, amb reserva prèvia i subjecte a disponibilitat de l’hotel.

Guanyadora

  • Estefania Solé Puig (Torrelameu)


Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es les seues dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seues dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada en C / del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seues dades personals i imatge a fi de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seues dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent d’identificar-se degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la mateixa|pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar ja la mateixa|pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari del web prest el seu consentiment de forma voluntària a Diari Segre, SLU a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per a les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades en qualsevol mitjà de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar a tota hora les oportunes mesures de seguretat per evitar l’accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
Li informem que les seues dades seran incorporades en un tractament del que és titular Diari Segre, S.L.U.

Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre