x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Cercle

Les meues vacances - 2023 (2a galeria)

de 45

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

16a edició del concurs de fotos de vacances d'estiu

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Amb el patrocini de:

azul

Temàtica
A casa, a la muntanya, a l'estranger...ensenya'ns com passes les teues vacances d'aquest estiu 2023. Es valorarà especialment l'originalitat i la creativitat.
Segre es reserva el dret de vetar qualsevol foto que contingui imatges ofensives per a persones o institucions i que pugui produir danys a tercers.

Qui pot participar-hi
Concurs obert a la participació de tothom sense límit d'edat. Els menors de 18 anys, hauran de presentar una autorització paterna, materna o del representant legal.

Com han de ser les fotografies
Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies* que: han de ser obra de l'autor/a, han de tenir caràcter inèdit, han de correspondre a un moment de les vacances o a un viatge/sortida feta durant el 2023 i no haver estat premiades en altres concursos.
Les fotografies es presentaran en format .jpg i han de tenir una dimensió mínima, pel costat més llarg, de 30 cm (equivalents a 3.543 píxels) i una resolució de 300 dpi per a la seva publicació en suport imprès. 
* L'organització es reserva el dret de publicar una selecció de les més originals i creatives tant al diari com al web.

Presentació i termini 
Les fotografies s'han d'enviar al correu cercle@segre.com, per correu postal a Segre c/del Riu 6, 25007 de Lleida o pujar-les directament al formulari del web. L'autor ha de fer constar el seu nom, cognoms, adreça, telèfon i una breu descripció de la imatge. Qualsevol fotografia que no estigui degudament indetificada serà considerada nul·la. 
Teniu temps fins al divendres, 15 de setembre. Els noms dels guanyadors es publicaran el dimarts, 19 de setembre al diari SEGRE i al web, Twitter i Facebook de Cercle.

Premis
Hi haurà tres premis gentilesa de Azul Marino ViatgesNewBlue i Iberostar que consisteixen en:

 • Primer premi: Viatge de 8 dies / 7 nits a Egipte amb creuer pel Nil per a dues persones
  Inclou els vols directes des de Barcelona, en temporada baixa, i:
  - Creuer pel Nil en règim de pensió completa.
  - Estada al Caire en hotel de 5 estrelles en règim d'allotjament i esmorzar.
  - Visites als temples de Karnak i Luxor.
  - Visita a l'esplanada de les Piràmides.
  - Guia acompanyant de parla hispana.
  - Tots els trasllats.
  - Taxes aeroportuàries incloses (260 €).
  - Assegurança de viatge bàsica.
  No inclou el visat i les propines que es paguen en destí (115 € per persona)
 • Segon premi: Escapada de dos nits en un hotel Iberostar
  Inclou l'estada de dos nits per a dos persones en un hotel Iberostar, a escollir entre 35 destinacions a Espanya. En règim d'allotjament i esmorzar en temporada baixa.
 • Tercer premi: Cofre regal 
  Inclou l'estada d'una nit per a dues persones amb esmorzar i en hotels de 4 estrelles.
  Dates i hotel a escollir segons disponibilitat.
   
Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.
El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com
Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari de la web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades per les finalitats anteriorment descrites, aquestes poden ser publicades a qualsevol mitjà de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer el tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.
Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre