x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

La meua mascota - 2023 (2)

de 100

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

Gossos, gats, canaris, conills...presenta'ns a la teua mascota!

Participar en el concurs(*) Camp obligatori

Bases del concurs

Col·laboren:

Hotel Montsant

V3

 

Com participar
Presenta’ns la teua mascota enviant-nos-en una foto a cercle@segre.com, a Segre c/del Riu, 6 de Lleida o pujant-la directament al web. Imprescindible incloure el nom i una breu descripció de la mascota i el nom, cognoms, direcció|adreça i telèfon del propietari o propietària.

Termini
Hi ha temps fins el 21 d’abril de 2023. Hi haurà quatre guanyadors que es donaran a conèixer dimarts 25 d’abril de 2023 al web i a Twitter i Facebook de Cercle.

Premis
Hi haurà quatre premis que consisteixen en:
- Una estada|estança d’una nit per a dos persones + la mascota a l’Hotel Montsant de Vilaller (Alta Ribagorça). Inclou allotjament i esmorzar.
- Tres lots de productes + sessions de perruqueria (si són gat o gos) gentilesa de V3 Equip Veterinari.

 

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seus dades de caràcter personal facilitades per al concurs.El Responsable del tractament de les seues dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lérida. Telèfon: 973248000. E-mail: redaccio@segre.com Diari Segre, S.L.U. tractarà les seues dades personals i imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir les obligacions legals.Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i para|por proveïdors de serveis.En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seues dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent d’identificar-se degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.El dret a la mateixa|pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa|pròpia imatge, en enviar les imatges a cercle@segre.com per correu postal o pujar-les al formulari del web doneu el consentiment de forma voluntària a Diari Segre, S.L.U. a utilitzar les imatges enviades al correu electrònic per les finalitats anteriorment discretes, aquestes poden ser publicades en qualsevol mitja de comunicació del responsable. Diari Segre, S.L.U. es compromet a adoptar a tota hora les oportunes mesures de seguretat per evitar l’accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.L’informem que les seues dades seran incorporats en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.
Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre