x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Carta d'un lector sobre el doble crim d'Aspa: "Em podia haver passat a mi"

Actualitzada 05/02/2017 a les 09:16
Un caçador confessa haver mort dos agents rurals en una discussió a Aspa

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Crim de dos agents rurals a Aspa

Lleonard Delshams
Tornant als assassinats dels agents

Em podia haver passat a mi. A l’agost del 2014 i dins de la meva finca, al terme d’Artesa de Lleida, van aparèixer tres caçadors armats amb escopetes i gossos. Els vaig dir que cacessin fora de la finca i la resposta va ser intimidatòria. Un d’ells em va apuntar al ventre amb els canons de l’escopeta i em va anar fent recular a empentes uns deu metres, al temps que m’anava dient “així tu hi pots estar i nosaltres no”? Vaig girar espantat i caminar ràpid fins al cotxe amb intenció de trucar a la policia, estava molt nerviós per por que em fessin mal, ja que anaven amb mala intenció. Al dia següent vaig anar a l’ajuntament d’Artesa de Lleida a denunciar el cas i la persona que em va atendre em va informar que no es podia caçar en aquelles dates i que probablement eren caçadors furtius. Quan em van dir això em vaig quedar impotent ja que en altres ocasions també m’he trobat a la meva finca motoristes fent motocròs. També ho vaig comunicar queixant- me a l’ajuntament d’Aspa i em van contestar que no hi podien fer res. Resumint, als senyors polítics els diria que no fessin tantes lamentacions, sinó fer complir totes les lleis i normes perquè el que ha passat als dos agents rurals no passi mai més. I per acabar, em pregunto... si és Zona ZEPA, es pot matar ocells i altres animalets? Si la resposta és no, per què donen permisos?
 
J.F.P.
Descobrir
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre